We meten anoniem uw gebruik van onze website om uw ervaring te verbeteren. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. > Privacy PolicySize8 gezellig lichtgewicht dames Hooded echte lamsvacht en Mooie zwarte Warm

Wat is SAP S/4HANA?

Heb je ook zoveel moeite om alle termen rondom S/4 HANA helemaal te begrijpen? Wat het onderscheid is tussen de verschillende versies? Een korte uitleg.

SAP heeft in 2011 een andere weg ingeslagen door het ontwikkelen van een volledige in-memory database met de naam HANA. Deze database technologie is in de jaren daarna het platform geworden voor de verdere ontwikkeling van alle applicaties van SAP. In 2015 heeft SAP een nieuwe dimensie toegevoegd aan het begrip ERP met de introductie van S/4HANA Enterprise Management. Wij begrijpen dat het voor klanten vaak lastig is om alle terminologie nog helder te hebben en het onderscheid tussen de verschillende versies nog te kunnen begrijpen. Daarom hebben wij een korte uitleg opgesteld van de relevante termen.

Meer over SAP S/4HANA

 

De route naar SAP S/4HANAMannelijk shirt T Redbox Het Wit Face North ZqwZPz

Vraag jij jezelf ook af “Waarom S/4HANA en wat is dan de juiste strategie voor implementatie en wanneer moet ik dat dan doen?  

itelligence is een van de belangrijkste partners van SAP op het gebied van S/4HANA. We hebben inmiddels al meer dan 150 implementaties en migraties op HANA gedaan en hebben hands-on ervaring in alle bestaande versies van S/4HANA Enterprise Management. Op basis van die ervaring hebben wij een visie ontwikkeld voor de route naar S/4HANA van onze klanten. Toch is het allemaal niet zo ingewikkeld als het soms overkomt.

Meer over de route naar SAP S/4HANA

 

SAP S/4HANA voor de toekomst

Komt je business met steeds meer verzoeken voor IT-applicaties, verbeterde gebruiksvriendelijkheid en aansluiting bij digitale transformatie? Hoe kan S/4HANA mij daarbij helpen?

S/4HANA is niet alleen een applicatie voor nu maar vooral ook belangrijk voor de business van de toekomst. Iedereen praat over digitale transformatie maar wat betekent dit voor jouw bedrijf en wat is de rol van S/4HANA? In het LaGarda verhaal wordt hier een voorbeeld voor gegeven hoe je als bedrijf over de grenzen van je huidige landschap heen kunt kijken. Heb je ook interesse in de Business Value Discovery workshops van itelligence of heb je interesse om deel te nemen aan een roundtable sessie over S/4HANA?

Meer over SAP S/4HANA voor de toekomst

 

Hands on met SAP S/4HANA

Wil je meer zien over SAP S/4HANA? Doe dan mee aan het unieke webinar “Hands-on met SAP S/4HANA” en schrijf je in >>Retro Rockabilly Lover Sketchy wit Jurk Cat Retrolicious Zwart zXwqH0Y

 

Contact
Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Zorgeloze Zorgeloze Cut Cobalt Cobalt Jurk out r0wzcP01qx
Aanmelden voor nieuwsbrief Je bent al geregistreerd. Contacteer ons alsjeblieft. Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw. Voer een geldig e-mailadres in.
echte Size8 Warm en lamsvacht zwarte Mooie Hooded gezellig dames lichtgewicht