Nappa Originele Dames Pu Bruin Schoudertas Curuba nIICqxF0w
L Burberry zip up katoen maat Rwwpq1ZDreamgirl Size string Nachtkleding Gown Sexy Queen Black Nieuw Grecian Dames G Plus
Gown Nachtkleding Black Grecian Dames G Plus Dreamgirl Nieuw string Sexy Queen Size

Nieuws of Nonsens-expertlezing

€ 7,50
Gratis met Museumkaart en BankGiro Loterij VIP-kaart (reserveren verplicht)

handtassen schoudertas dameshandvat lederen Dellevega Satchel klasse echt wCEXxAxq

Hoe bedrijf je satire als de wereld in brand staat en het nieuws vreemder is dan fictie? De Speld-hoofdredacteur en bedenker Jochem van den Berg geeft een lezing over het belang van stukken als ‘Armoede steeds eerlijker verdeeld’ en ‘Dingen aan de hand in, waarschijnlijk, Egypte’.

Met de lezing gaat Van den Berg in op de rol van satirisch nieuws in een tijd waarin alles wordt uitvergroot in de media en nieuws soms absurder lijkt dan ooit. Sinds 2007 is De Speld 'uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws'. Via sociale kanalen, een eigen website en de Volkskrant bereiken de satirische nieuwsberichten van het platform dagelijks honderdduizenden Nederlanders. De Speld laat als geen ander zien hoe nieuws gemaakt en geframed wordt.Btn Herenpak 36 S Nieuw 2 Label Armani Black Verbluffende Sz Giorgio zwzqY0g

Plus string Sexy G Queen Nieuw Black Nachtkleding Dames Grecian Gown Size Dreamgirl

In het kader van de tentoonstelling Nieuws of Nonsens: #demediamindfuck programmeert Beeld en Geluid maandelijks een expertlezing van een uur, waarin een gerenommeerde (onderzoeks)journalist de werking van de journalistiek en nieuwsmedia analyseert. Of je nu gewoon meer wil weten over de werking van nieuws of dat het je dagelijkse werk is: als je verdieping zoekt zijn deze lezingen voor jou.

Elke journalist zoomt in op zijn of haar eigen onderzoeksgebied, waardoor er binnen de reeks een overzicht ontstaat van verschillende journalistieke thema's, zoals misdaad, politiek, klimaat of oorlogsverslaggeving. Ze illustreren hun verhaal met actuele en historische videofragmenten uit de mediacollectie van Beeld en Geluid.

Ook Beeld en Geluid gebruikt cookies

We gebruiken functionele, analytische, sociale media en advertentiecookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Je kunt je voorkeuren wijzigen.