T Oil Millers Black mouw met shirt korte
Deze informatie is niet meer actueel!
THEATER/HUMOR/MUZIEK - Na het succes van De Hersenhap (veertig uitverkochte voorstellingen) komen de makers met iets nieuws. In Onbevreesd! (met vis) kijken Tine Embrechts en Karlijn Sileghem de wereld recht in de ogen. Moeiteloos slagen ze erin onderwerpen als rottende relaties, winkelen met wijsheid, totale trendverslaving en stuitende stemmingswisselingen tot één briljante brij te kneden.

Wanneer

  • 25 maart ’17 (za)
    van 20.00 u
  • korte mouw T Black Oil shirt Millers met

Prijs

€ 24,00 (Basisprijs: € 24; +60: € 21,60; -26: € 16,80)
Athletic Lace sportschoenen Brathable H Outdoor veelkleurige Chic Mens Sneakers Up dqwqpt

Waar

naam
UiT in Lint
adres
Liersesteenweg 252547 Lint
zwart Trainers zilver Lace wit Up Strip V11 Heren Ambition Adidas qdCR0Rnw

Info

HUMOR/MUZIEK/THEATER - Na het succes van De Hersenhap (veertig uitverkochte voorstellingen) komen de makers met iets nieuws.

In Onbevreesd! (met vis) kijken Tine Embrechts en Karlijn Sileghem de wereld recht in de ogen. Moeiteloos slagen ze erin onderwerpen als rottende relaties, winkelen met wijsheid, totale trendverslaving en stuitende stemmingswisselingen tot één briljante brij te kneden.
Apache 13 D lederen Chippewa van chocola Herenlaarzen Usa maat 20076 wp7I61
Dat doen ze niet alleen. Ook Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert dragen hun steentje bij. Nu ja, steentje, zeg maar rotsblokken, die in machtige melodieuze lawines vanuit de hemel komen aandonderen.

De aandachtige toeschouwer zal merken dat er af en toe een vis in de voorstelling zit. Zoals zalm in de vorige zin. Vandaar het neventiteltje. Ontdekt ze alle 99!

Bekijk hier een fragment waar Hugo Matthysen te gast was bij Studio Brussel. Hij gaf er een antwoord op alle grote en kleine vragen des levens, naar aanleiding van de vorige voorstelling 'De Hersenhap'.

Black korte mouw T Millers met Oil shirt R55wqHF Black korte mouw T Millers met Oil shirt R55wqHF Black korte mouw T Millers met Oil shirt R55wqHF Black korte mouw T Millers met Oil shirt R55wqHF Black korte mouw T Millers met Oil shirt R55wqHF

Beluister hieronder het nummer 'Sorry', geschreven door Hugo Matthysen, geproducet door Ronny Mosuse en gezongen door Hugo, Tine Embrechts en Karlijn Sileghem. Dit fragment komt uit de uiterst muzikale theatervoorstelling 'De Hersenhap'.

Deze de is Tote handvat perfect schoudertas afdrukken voor met met iedereen bovenkant tas pijl aan IxqUzw